ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ( ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ) 20,00 € + ΕΞΟΔΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο "Αναλυτικός Οδηγός Εκτιμήσεων Αξιών Ακινήτων" μεταξύ συναδέλφων εκτιμητών, μηχανικών, λογιστών και κτηματομεσιτών, τα περιορισμένα αποθέματα της πρώτης έκδοσης, θα διατίθενται πλέον στην προνομιακή τιμή των 20 € / βιβλίο συν τα έξοδα πιθανής ταχυμεταφοράς. (αντί της αρχικής τιμής διάθεσης των 40 €/βιβλίο). 

 

Είναι ένα καλαίσθητο βιβλίο 200 σελίδων, πολυτελούς έκδοσης με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο και εκτυπωμένο σε χαρτί 100 γρ, χρήσιμο σε κάθε εκτιμητή, μηχανικό, κτηματομεσίτη και κάθε λογιστή η οικονομολόγο, που ασχολείται με την διαχείριση, αποτίμηση η αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας.

Η τελική τιμή διάθεσης του βιβλίου στον χώρο σας, είναι στα 28,00 και συμπεριλαμβάνει και τον ΦΠΑ και την Ταχυμεταφορά με την εταιρεία ACS η την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. (ήτοι για την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, τις πρωτεύουσες όλων των νομών και όλες τις Ελλαδικές πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά με πληθυσμό άνω των 5.000 κατοίκων)

*** Από την συνολική χρέωση των 28,00 € για την διάθεση του βιβλίου , εξαιρούνται όλες οι δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας - και οι περιοχές - Δήμοι η Κοινότητες - εκτός των ανωτέρω ορίων πόλεων, ήτοι με πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων - όπου οι ταχυμεταφορικές εταιρείες δεν χρεώνουν την μεταφορά του βιβλίου με το ποσόν των 8,00 € , αλλά με το ποσόν των 13,00 €. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ενδιαφερόμενος θα επιβαρύνεται με το επιπλέον αυτό κόστος των 5,00 € και για τον λόγο αυτό παρακαλείται να επικοινωνεί με το γραφείο μας για να επιβεβαιώνεται η ακριβής χρέωση της ταχυμεταφοράς ***

 

Η διάθεση του "Οδηγού" γίνεται εύκολα, όπως με όλα τα αντίστοιχα e-shops του διαδικτύου, συμπληρώνοντας γρήγορα και απλά, την παρακάτω φόρμα παραγγελίας :

 

ΒΗΜΑ 1ο

Στην αποστολή του παρακάτω email που έρχεται αυτόματα σε εμάς, αφού λοιπόν  συμπληρώσετε με λατινικούς χαρακτήρες το email σας, που είναι με κόκκινο αστερίσκο (δηλαδή που συμπληρώνεται υποχρεωτικά),  παρακαλούμε μετά να γράψετε μέσα στο περιεχόμενο του Μessage (στα Ελληνικά) τα κάτωθι στοιχεία σας για το βιβλίο που παραγγείλατε :

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ Η ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

 

Μέσα στο Μessage (στο μήνυμα σας δηλαδή) παρακαλούμε να αναγράψετε ακόμα τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου.

 

1) Αν λοιπόν θέλετε να πληρώσετε προκαταβολικά και να σας έρθει το βιβλίο με την Ταχυμεταφορική στην διέυθυνση που θα δηλώσετε, γράψτε : Πληρωμή Προκαταβολικά σε Τράπεζα και στην συνέχεια αναγράψτε το όνομα της Τράπεζας που θα καταθέσετε τα χρήματα (EUROBANK η ΕΘΝΙΚΗ) καθώς και την πιθανή ημερομηνία κατάθεσης, για να κάνουμε από πλευράς μας τον online έλεγχο.

 

2) Αν όμως θέλετε να παραλάβετε το βιβλίο από το γραφείο μας, γράψτε : Πληρωμή και παραλαβή από το γραφείο σας μετά από Τηλεφωνική Επικοινωνία.

 

3) Τέλος αν θέλετε να πληρώσετε το αντίτιμο του βιβλίου με αντικαταβολή στην Ταχυμεταφορική που θα σας το φέρει, γράψτε : Πληρωμή με Αντικαταβολή και παράδοση του βιβλίου στην διεύθυνση μου.

 

Η αποστολή του email σας προς εμάς ολοκληρώνεται, πατώντας το  Send στο κάτω μέρος αριστερά της φόρμας. Δεν χρειαζεται να ψαξετε αλλού μέσα στο site για την φόρμα που βρίσκεται πιο κάτω. Συμπληρώστε την εδώ κατευθείαν, σύμφωνα με τις πιο πάνω οδηγίες και πατήστε μετά το Send.

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

 

ΒΗΜΑ 2ο

Για την περίπτωση που παραγγείλετε το βιβλίο με πληρωμή προκαταβολικά, μόλις λάβουμε το email που μας αποστείλατε, θα ετοιμάσουμε από πλευράς μας την αποστολή του βιβλίου που μας παραγγείλατε, θα έλθουμε σε επικοινωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS η την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ που είμαστε συμβεβλημένοι, προκειμένου να παραλάβει από τα γραφεία μας το βιβλίο που παραγγείλατε για να σας το αποστείλει.

 

ΒΗΜΑ 3ο

Στο διάστημα  αυτό και οπωσδήποτε εντός 2 το πολύ ημερών, εσείς θα πρέπει να καταθέσετε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στον αριθμό λογαριασμού 115/622799-65, το ποσό των 28,00 € για το αντίτιμο του βιβλίου και των εξόδων ταχυμεταφοράς. Σαν αιτιολογία κατάθεσης παρακαλούμε να  βάλετε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε το ποσόν των 28,00 € στην EFG EUROBANK στον λογαριασμό 0026-0321-76-0100011035. Και εδώ, εφόσον κάνετε κατάθεση μέσω της EUROBANK, παρακαλούμε να βάλετε σαν αιτιολογία υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας.

 

ΒΗΜΑ 4ο

Το γραφείο μας είναι  συνδεδεμένο online με τους δύο ανωτέρω Τραπεζικούς λογαριασμούς.  Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του αντιτίμου του βιβλίου και του ονοματεπώνυμου του παραλήπτη στην αιτιολογία κατάθεσης, θα σας σταλεί εντός 2 ημερών, μέσω της Ταχυμεταφορικής Εταιρείας ACS η της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, το βιβλίο που παραγγείλατε.

Έτσι δεν θα χρειαστεί η επιβεβαίωση της πληρωμής σας, μέσω της διαδικασίας αποστολής fax από πλευράς σας .

 

Αν για οποιαδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε δυσκολία όταν συμπληρώνετε την φόρμα Αποστολής Παραγγελίας του Οδηγού Εκτιμήσεων, παρόλο που είναι μια πανεύκολη και τυποποιημένη διαδικασία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κατευθύνουμε στην διαδικασία, πατώντας στο πάνω αριστερά από το κείμενο, εικονίδιο επικοινωνίας μαζί μας.

Η διαδικασία προμήθειας του βιβλίου με τους άλλους δύο εναλλακτικούς τρόπους είναι η εξής :

2) Απευθείας αγορά από το γραφείο μας και καταβάλλοντας τοις μετρητοίς το ποσό των 20,00 € (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ της αξίας του βιβλίου) . Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα Ταχυμεταφοράς, απλώς θα πρέπει να έρθετε στην έδρα μας (Οδός Αγίας Βαρβάρας 39 - Δάφνη) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού (στα τηλέφωνα 210-9705911 & 6938-265726)

 

3) Εναλλακτικά  με αντικαταβολή στην εταιρεία Ταχυμεταφορών ACS η την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, πληρώνοντας όμως 31,00 € για το συνολικό αντίτιμο του βιβλίου, την ημέρα που θα σας το φέρει η εταιρεία ταχυμεταφοράς, στον χώρο που θα δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής.

Η πρόσθετη επιβάρυνση των +3,00 € σε σχέση με τα έξοδα της απλής ταχυμεταφοράς  (+8,00 €) χρεώνεται δυστυχώς από όλες τις αντίστοιχες εταιρείες courier προς τους πελάτες τους, διότι έχουν και επι πλέον έξοδα, πλην της μεταφοράς, για παραστατικά είσπραξης, φύλαξης και αποστολής των χρημάτων στον δικαιούχο της αντικαταβολής.

Με την διαδικασία της αντικαταβολής δεν χρειάζεται όμως να καταθέσετε προκαταβολικά χρήματα σε έναν από τους δύο εναλλακτικούς Τραπεζικούς λογαριασμούς και έτσι γλυτώνετε χρόνο αναμονής στην Τράπεζα .

 

Οι 3 τρόποι διάθεσης του βιβλίου των Εκτιμήσεων Ακινήτων σε πίνακοποιημένη μορφή

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ   ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
1)Προκαταβολικά Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η στην EFG EUROBANK στους ανωτέρω δύο εναλλακτικούς Τραπεζικούς λογαριασμούς 28,00 € Από ACS η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε 1-2 ημέρες από την κατάθεση του ποσού στην Τράπεζα
2)Μετρητοίς στην έδρα μας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Αγίας Βαρβάρας 39-Δάφνη 20,00 € Από το γραφείο μας επί τόπου
3)Με αντικαταβολή του ποσού με την παράδοση Στην διεύθυνση που επιθυμείτε να σας σταλεί το βιβλίο 31,00 € Από ACS η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε 1-2 ημέρες από την παραγγελία σας
     
     
     

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ PDF ΑΡΧΕΙΟ

Παραθέτουμε πιο κάτω τον πίνακα περιεχομένων του αναλυτικού οδηγού εκτιμήσεων αξιών ακινήτων με κατανομή της ύλης της σχετικής θεωρίας, τους βοηθητικούς πίνακες καθώς και τα παραδείγματα από εκτιμήσεις ακινήτων και αντίστοιχους υπολογισμούς αντικειμενικών αξιών . 

PINAKAS PERIEXOMENWN.pdf
Adobe Acrobat Document 50.9 KB

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Θεώρησα ηθική μου υποχρέωση, τρία χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του Αναλυτικού Οδηγού Εκτιμήσεων Αξιών Ακινήτων, σε όσους από εσάς τον αγόρασαν, να ανεβάσω στην ιστοσελίδα μου και ένα αρχείο συμπληρώσεων και διευκρινήσεων, για όσες αλλαγές έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις αποτιμήσεις των αξιών ακινήτων, αφού στο διάστημα που μεσολάβησε άλλαξαν αρκετά, τόσο στο θεσμικό πλαίσιο που αφορά τα ακίνητα, όσο και στην Οικονομική κατάσταση της χώρας και την συνδεόμενη με αυτήν Ελληνική Κτηματαγορά. Κάθε ένας λοιπόν που τίμησε την αρχική πρώτη μου προσπάθεια έκδοσης, αγοράζοντας τον Αναλυτικό Οδηγό, μπορεί να κατεβάσει από εδώ, εντελώς δωρεάν, το πεντασέλιδο αυτό αρχείο συμπληρώσεων και διευκρινήσεων, που παραπέμπουν σε συγκεκριμμένες σελίδες και κεφάλαια της αρχικής έκδοσης λαμβάνοντας έτσι και όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το πως θα πρέπει ένας εκτιμητής, να χειρίζεται σήμερα την τεχνική και οικονομική αξιολόγηση ενός ακινήτου. Πάντα διαθέσιμος για πρόσθετες διευκρινήσεις μέσω email η τηλεφωνική επικοινωνία.

Διευκρινήσεις και συμπληρώσεις της αρχικής έκδοσης (Ιούλιος 2013)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 2010.
Adobe Acrobat Document 3.6 MB