Γυάλινες κατασκευές

Γυαλί και μέταλλο - μέταλλο και γυαλί :

Ένας διαχρονικός συνδυασμός υλικών φιλικός στο περιβάλλον που τον διαπερνά το φως , χωρίς παράλληλα να δημιουργούνται δυσάρετα συναισθήματα από το κρύο η την ζέστη.

Η πρόοδος στην τεχνική επεξεργασίας του γυαλιού , συνέβαλλε αποφασιστικά στην ραγδαία προώθηση και εξάπλωση του. Τεχνικές με φίλτρα για την βλαβερή ακτινοβολία , διπλά  η και τριπλά κρύσταλλα με ενδιάμεσα κενά για την ζέστη και το κρύο , ειδικές μεμβράνες για την ασφάλεια των γυάλινων κατασκευών , αποχρώσεις για λιγότερο η περισσότερο φως και πάντα αυτή η στιλπνή και λεία επιφάνεια που την συγκρατεί ένα ανοξείδωτο η μεταλλικό χρωμιωμένο στήριγμα και μας αφήνει να είμαστε σε συνεχή διακριτική επαφή με τον ήλιο και το δημιούργημα του , το φως.

Εμείς σε κτίρια που κατασκευάσαμε , τολμήσαμε να κάνουμε γυάλινες κατασκευές σε μεγαλύτερη από το συνηθισμένο έκταση . Τα αποτελέσματα  ήταν πολύ όμορφα . Συμπαραστάτη μας βρήκαμε κυρίως την εταιρεία GLASSART αλλά και άλλους πιστοποιημένους προμηθευτές σε εξειδικευμένες εφαρμογές γυαλιού. Τράπεζες , νοσοκομεία και ΚΕΠ μερικά από τα δείγματα της δουληάς μας . Ελάτε λοιπόν μαζί μας να απολαύσουμε έναν γυάλινο κόσμο