Το Προφίλ μας σε λίγες γραμμές

ARXITEKTONIKH IMAGE

Το Τεχνικό Γραφείο Μελετών,  Επιβλέψεων και Κατασκευών του Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού του Α.Π.Θ Αλέξανδρου Πίστη δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής από το 1987 με πολυσχιδές αντικείμενο, όπως :

 

Πλήθος επαγγελματικών χώρων (Τράπεζες, Καταστήματα, κτήρια γραφείων) σε όλα τα στάδια υλοποίησης τους

(ήτοι Μελέτη - Επιβλεψη - Κατασκευή)

  • Στον τομέα των κατοικιών, πολλές μονοκατοικίες, διαμερίσματα & μεζονέτες στα Νότια προάστια και στην Ανατολική Αττική που έχουν τα τελευταία χρόνια κατασκευαστεί από εμάς με άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τις πιο σύγχρονες Τεχνικές Προδιαγραφές.

  • Αν προσθέσουμε σε αυτά την μοναδική μας εμπειρία μας σε οικοδομικά έργα του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα που άρτια παραδόσαμε ( όπως Νοσοκομεία , Στρατιωτικά κτίρια , Υπουργεία κλπ ) δίνουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο για συνεργασία με το γραφείο μας, την ολοκληρωμένη εικόνα του ποιοί είμαστε.
  •  
    Σαν επίλογο να τονίσουμε την πολυετή εμπειρία μας σε Εκτιμήσεις Ακινήτων και σε πάσης φύσεως Κόστη και Προϋπολογισμούς Έργων, που σας δίνουν γρήγορα και με συνέπεια το απαιτούμενο ποσό και τον χρόνο για την στοχευμένη σας επένδυση .

  • Εμείς με λίγα λόγια μιλήσαμε για εμάς. Εσείς με πολύ περισσότερα ερωτήματα μπορείτε οποτεδήποτε, να  απευθυνθείτε στο γραφείο μας, για κάθε πρόβλημα σχετικό με την οικοδομή σας και θα υπάρχει από εμάς πλήρης ανταπόκριση για την επιλυση του.
  • Όσοι μας εμπιστεύθηκαν είναι η καλύτερη διαφήμιση μας.

Συγκρότημα 4 μεζονετών που πρόσφατα ολοκληρώθηκε στον Γέρακα με πλήρως ανεξάρτητες και πολυτελείς κατοικίες

Όπως διαπιστώνει κανείς βλέποντας τις πιο πάνω κυλιόμενες φωτογραφίες πρόκειται για ένα μικρό ιδιωτικό συγκρότημα 4 πλήρως ανεξάρτητων μεζονετών-μονοκατοικιών ανεπτυγμένων σε 4 επίπεδα με ασανσέρ ,  υπερπολυτελούς  κατασκευής. Η κάθε μεζονέτα διαθέτει δικό της κήπο 85 μ2 που μπορεί προαιρετικά να χρησιμοποιηθεί σαν αποκλειστικός ανοικτός χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα  η εξ' ολοκλήρου ως κήπος. Αναλυτική περιγραφή των μεζονετών γίνεται στην σελίδα  Αγοραπωλησίες ακινήτων  Για να δεί κανείς το εσωτερικό και το εξωτερικό των μεζονετών μπορεί να επισκευθεί την σελίδα Παρουσίαση ακινήτων σε video. Επιφάνεια κάθε μεζονέτας συνολικά 220 μ2 κάτοικήσιμοι χώροι και επιπλέον 8μ2 υπόγεια αποθήκη.